Prima dată a fost…gustos

Prima dată a fost…gustos

Sursa http://victorianonii.com/2014/12/24/prima-data-a-fost-gustos/,

24.12
2014


Credeam că vom fi doar în doi, însă erau o mulțime de oameni care aparent stricau magia momentului numit „ prima oară”. L-am regăsit cu greu, dar văzîndu-l ne-am refugiat într-un colț, creînd astfel o atmosferă mai intimă.
Eram pe canapea, eu și el, l-am privit pătrunzător și am simțit cum privirea mi se reflectă parcă într-un amurg primăvăratic. Am suspinat încet și am simțit cum intră în mine, cum se strecoară treptat tot mai adînc, amițindu-mi capul și înecîndu-mi întreaga ființă într-o simfonie a emoțiilor. Am așteptat o clipă și  i-am inspirat aroma. Era ceva dulce și în același timp foarte al meu.
L-am luat în gură și i-am simțit structura, era atît de energic și ispititor. Se juca cu limba mea mistuindu-mi pasional buzele și trupul firav…simțeam cum mă trec fiorii, dar nu mă puteam opri.
Oamenii mă priveau cum executam acest ritual pe canapea, fără a-și da seama că acum simțurile mele au luat-o razna.
Apoi am deschis larg ochii, l-am sfredelit cu privirea, era el, rose-ul de la Ulmu.
Așa am facut noi cunoștință la cea de-a 7 ediție a evenimentului Vernisajul Vinului.
Dar l-am înșelat… cu IceWine-ul de la MiMi și un pic cu vinul spumant de la Cricova, dar tot am revenit la amorosul meu rose.
Acest eveniment a fost punctul de pornire în idila mea cu rose-ul de la Ulmu.
Se spune „хорошего понемножку”, așa că, înflăcăratul meu amic, ne vom revedea la următoarea sărbătoare. Îmi voi aminti cu drag de tine.